Računalniške Komponente – PO NAROČILU (Možnost dobave vseh vrst Komponent)

Cena vključuje DDV

Na zalogi pri dobavitelju

Računalniške Komponente po naročiluračunalniške komponente po naročilu sestavi računalnik sestava računalnika nadgradnja računalnika grafična kartica procesor ram spomin ryzen intel nvidia amd radeon komponentko anni pcplus mlacom

V računalniški trgovini Komponentko lahko dobavimo vse vrste računalniških komponent, grafičnih kartic, monitorjev in računalnikov, čeprav jih nimamo objavljenih v spletni trgovini.

Če računalniške komponente, računalnika ali druge periferije v naši ponudbi ne najdete, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@komponentko.si ali nas pokličite na 070 280 386 ter nam sporočite, za kaj se zanimate, da vam pripravimo ponudbo. 

Dobavimo lahko praktično vse znamke in modele vseh komponent (grafične kartice, procesorji, matične plošče, spomin / ram, NVME in SSD diski, ohišja, napajalniki, …)

 

Omogočamo nakup računalniških komponent na obroke:

Več o nakupu na obroke si preberite na: https://komponentko.si/nakup-graficne-kartice-na-obroke-komponentko-si/

Stanje

Po naročilu

Po naročilu

Pošljite povpraševanje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Računalniške Komponente – PO NAROČILU (Možnost dobave vseh vrst Komponent)”

Komponente v naši ponudbi prispevajo k zmanjševanju ogljičnega odtisa in prispevajo k čistejši in manj obremenjeni naravi. Z nakupom postanete del rešitve in zelene vizije trga zabavne elektronike in računalniških component.

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!