• Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro
  • Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro

Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro | 1080p | Budget Grafična Kartica

49,00

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

Ni na zalogi

Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro

je izjemen dodatek vaši igralni konfiguraciji. Ta grafična kartica se ponaša s popolno kombinacijo moči, zmogljivosti in zanesljivosti ter zagotavlja poglobljeno vizualno izkušnjo, ki vas bo navdušila.

Doživite igranje iger kot še nikoli prej, saj grafična kartica Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro vaše pustolovščine popelje na naslednjo raven. Opremljena s 4 GB pomnilnika GDDR5, ta grafična kartica z lahkoto obdeluje teksture visoke ločljivosti in kompleksno grafiko ter zagotavlja gladko igranje tudi v najzahtevnejših naslovih. Poslovite se od zatikanja in zaostajanja ter pozdravite svet brezhibne potopitve.

Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro, ki ga poganja AMD-jeva napredna arhitektura GCN (Graphics Core Next), postavlja visoko letvico zmogljivosti. Z impresivnim taktom jedra [specifikacija] zagotavlja izjemno procesorsko moč, s katero se brez težav spopada z nalogami, ki zahtevajo veliko virov. 256-bitni pomnilniški vmesnik zagotavlja hiter prenos podatkov, kar omogoča bliskovito hitro nalaganje in gladke prehode med prizori.

Hladen, miren in zbran – to je tisto, kar prinaša različica Sapphire Nitro. Ta grafična kartica se ponaša z dvema ventilatorjema in robustnim hladilnikom ter učinkovitim hladilnim sistemom, ki ohranja temperature pod nadzorom tudi med intenzivnimi igralnimi sejami. Poslovite se od skrbi zaradi pregrevanja in se osredotočite na samozavestno prevlado nad konkurenco.

Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro ponuja številne možnosti povezovanja. Ta grafična kartica podpira vrsto izhodov za zaslone, vključno z DVI, HDMI in DisplayPort, zato jo lahko povežete z več monitorji in si tako zagotovite poglobljeno nastavitev z več zasloni. Potopite se v osupljive slike na velikem platnu in opazujte, kako vaše igre zaživijo v vsej svoji veličini.

Z naprednimi funkcijami AMD-jeve programske opreme Radeon sprostite resnični potencial svoje grafične kartice. Prilagodite svoje grafične nastavitve, optimizirajte zmogljivost in prilagodite igralno izkušnjo svojim željam. S funkcijama Radeon Chill in Radeon FreeSync lahko zmanjšate porabo energije in odpravite trganje zaslona, kar zagotavlja gladko in prijetno igranje iger.

Omogočamo nakup grafičnih kartic in ostalih artiklov na obroke:

Več o nakupu na obroke si preberite na: https://komponentko.si/nakup-graficne-kartice-na-obroke-komponentko-si/

Ostalo ponudbo pa si lahko ogledate na: https://komponentko.si/racunalniske-komponente/graficne-kartice/

Model Grafične Kartice

Radeon R7

Znamka grafične kartice

AMD

Velikost Grafičnega Spomina

4 GB

Izhodi

Napajanje

1x 6pin PCIe

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Radeon R7 370 4G Sapphire Nitro | 1080p | Budget Grafična Kartica”
Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!