Podloga za miško 900 x 400 mm | 90 x 40 cm | Gaming & Editing Mousepad XXL Komponentko

19,90

Cena vklučuje DDV

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

ali

 

Predstavljamo našo podlogo za miško po meri 900 x 400 mm oziroma 90 x 40 cm: najboljša za profesionalno igranje iger in večopravilnost – XXL Podloga za miško


gaming podloga za miško XXL velikost 1100 x 600 mm 1200 x 600 mm ogromna velika podloga gaming mousepad komponentkoOdkrijte natančno popolno debelino

Izkušnje nam pravijo, da je razlika med dobrim in odličnim pogosto v podrobnostih. Komponentko ekipa je temeljito testirala različne debeline podlog za miške – od 1 mm do 6 mm – in tako našla popolno debelino podloge. Izbrali smo debelino 4 mm, saj ta debelina podloge za miško zagotavlja natančnost za profesionalne igralce iger in večopravilnost.

Visokokakovostna gumijasta podlaga proti zdrsu

Poslovite se od nepotrebne vadbe! Z vrhunsko gumijasto podlago naše podloge za miško se vam nikoli ne bo treba ukvarjati z nadležnimi težavami pri drsenju ali premikanju. Ne glede na to, ali ste sredi intenzivnega igranja iger ali opravljate delovno nalogo, naša podloga za miško ostane trdno na mestu.

Eleganten, profesionalen videz

Poleg funkcionalnosti se zavedamo tudi pomena estetike. Naše podloge za miško imajo eleganten, profesionalen dizajn, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Ne glede na to, ali ste v poklicnem okolju ali igralni areni, bo njegov dizajn navdušil.

Vrhnji tkaninski material: Obvladajte svoje gibe

Skrivnost naših podlog za miške je vrhunska kakovost tkanine, iz katere so izdelane. Zagotavlja ravno pravo mero odpornosti, da lahko ohranite popoln nadzor nad miško. Ne glede na to, ali sprejemate hitre odločitve pri igranju iger ali urejate do pikslov popoln dizajn, naše podloge za miško zagotavljajo natančnost, ki jo potrebujete, in to z lahkoto.

Končno je podloga za miško več kot le površina; Je razširitev vaše igralne ali delovne nastavitve. Z našimi podlogami za miško po meri dobite popolno kombinacijo dizajna, vzdržljivosti in natančnosti.

 

Barva

Črna

Garancija

Stanje

Novo

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!