Logitech G402 | Miška

35,00

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

Ni na zalogi

Miška Logitech G402


Posodobitev klasične oblike miške za večjo funkcionalnost in udobje z lahkimi materiali in gumijastimi ročaji, optični senzor s tehnologijo Logitech Delta Zero s Fusion Engine, ki omogoča hitrost sledenja nad 500 IPS, 8 programabilnih gumbov, štiri nastavitve DPI z gumbom za premik DPI in hitrostjo poročanja 1 milisekunda.

Miška Logitech G402 komponentko mimovrsteFUZIJSKI MOTOR ZA SLEDENJE PRI VISOKI HITROSTI
Prefinjena tehnologija senzorjev za izjemno hitro igranje z miško Logitech G402. Hyperion Fury združuje optični senzor s tehnologijo Logitech Delta Zero z našim ekskluzivnim hibridnim senzorjem Fusion Engine, ki omogoča sledenje s hitrostjo več kot 500 IPS.

8 PROGRAMABILNIH GUMBOV
Prilagodite ga svojemu slogu igranja iger. Prilagodite miško Logitech G402 z 8 programirljivimi gumbi. Ne glede na to, ali želite vreči granato ali hitro dostopati do inventarja, je vse na dosegu roke. Opcijska programska oprema Logitech Gaming Software omogoča enostavno nastavitev.

PREKLAPLJANJE LOČLJIVOSTI DPI NA KRAJU SAMEM
4 nastavitve za boljši nadzor nad načinom igranja. V trenutku preklopite med štirimi nastavitvami DPI. Prestreljite sovražnika po zemljevidu (250 DPI), nato pa v trenutku pobegnite (4000 DPI). S sprotnim preklapljanjem DPI lahko natančno reagirate na kaos v bitki.

32-BITNI PROCESOR ARM
Pametnejši kot kdaj koli prej. Vgrajeni procesor ARM Hyperion Fury poganja motor Fusion Engine za neverjetno hitrost sledenja, hkrati pa vam omogoča shranjevanje in predvajanje najljubših makrov. S programsko opremo Logitech Gaming Software oblikujte in dodelite makre, do katerih lahko preprosto dostopate iz Hyperion Fury.

HITROST POROČANJA 1 MS
Stalna komunikacija. S hitrostjo poročanja 1 milisekunda miške Logitech G402 ste lahko prepričani, da bo vaše gibanje prek vmesnika USB sporočeno z veliko hitrostjo in brez težavnega zamika.

UDOBNA ZASNOVA
Največje udobje za največje možno število igralnih trenutkov. Posodobitev klasične oblike G400s za izboljšanje funkcionalnosti in udobja. Kombinacija lahkih materialov in gumijastih ročajev bo poskrbela, da bodo vaše igralne seanse trajale čim dlje.

HITRO KLIKANJE
Izjemna odzivnost miške Logitech G402 vam zagotavlja prednost. Ločena levi in desni gumb zagotavljata izjemno odzivnost. S hitrim klikanjem lahko še bolj izkoristite svoje sposobnosti in uživate v prednosti v intenzivnih strelskih spopadih. Hitrejše in udobnejše klikanje je v igri Hyperion Fury bistvena razlika.

 


Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.

Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Omogočamo nakup artiklov na obroke.

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

 

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!