Najboljši Internet | Televizija | Mobilna Telefonija pri Komponentko.si

0,00

Cena vklučuje DDV

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

ali

Razmišljate o zamenjavi ponudnika storitev televizije, interneta in mobilnih storitev? Potem smo pravi naslov za vas.

Pri Komponentko.si smo dalj časa izbirali in se na koncu odločili, da zraven vašega novega računalnika sodi tudi odličen internet, zato smo za našega partnerja izbrali družbo Telemach. Prepričani smo, da na slovenskem trgu ponujajo najhitrejši internet, najbolj bogato televizijsko shemo z odličnim vmesnikom EON ter nenazadnje tudi najboljšo 4G in 5G mobilno telefonijo.

Na naš elektronski naslov info@komponentko.si nam pošljite račun, ki ga prejmete pri trenutnem operaterju in želje, ki jih imate, da vam pripravimo ugodno in odlično ponudbo. Prepričani smo, da bo boljša in ugodnejša od trenutne 🙂

Lahko pa nas kar pokličete na 070 280 386, da na hitro pregledamo možnosti in vam takoj znižamo mesečni strošek storitev ali pa se direktno zglasite v eni izmed naših poslovalnic Novih Jaršah v Ljubljani (BTC) na naslovu Šmartinska 102, 1000 Ljubljana ali Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, da vam pripravimo vrhunsko ponudbo.

Ponudnik

Telemach

Garancija

Internet

DA, do 1Gbit linija

Televizija

Da, smart TV EON

Mobilna telefonija

4G in 5G, neomejeno

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!