i3 3220 | Procesor

25,00

Cena vključuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

Intel Core i3 3220

je odličen procesor za potrošnike, ki se zavedajo proračuna in želijo zmogljivo in učinkovito možnost za osebne ali poslovne računalnike. S taktom 3,3 GHz, dvema jedroma in 3 MB predpomnilnika SmartCache z lahkoto opravlja vsakodnevna opravila, kot so brskanje po spletu, predvajanje videoposnetkov in osnovno pisarniško delo.

Intel Core i3 3220

Ta procesor ima tudi Intelovo tehnologijo Hyper-Threading, ki omogoča izboljšano večopravilnost in večjo zmogljivost. Poleg tega podpira grafiko Intel HD 2500 in pomnilnik DDR3, zato je odlična izbira za tiste, ki želijo sestaviti cenovno ugoden igralni ali multimedijski sistem.

Omembe vredna je tudi energetska učinkovitost procesorja i3 3220, saj je izdelan na podlagi 22 nm procesne tehnologije, zaradi česar je odlična izbira za tiste, ki želijo zgraditi energetsko učinkovit sistem. Podpira tudi Intelovo tehnologijo virtualizacije, ki omogoča izboljšano varnost in prilagodljivost v virtualiziranih okoljih.

Na splošno je Intel Core i3 3220 odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljiv in učinkovit procesor z majhnim proračunom. Ponuja odlično razmerje med zmogljivostjo in vrednostjo, zato je odlična izbira za osebno ali poslovno uporabo.

Število jeder

2

Podnožje

LGA1151

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!