i3 4160 | Procesor

25,00

Cena vklučuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

Intel Core i3 4160

Intel Core i3-4160

je zmogljiv procesor, ki je optimiziran za hitrost in učinkovitost. S taktom 3,6 GHz in dvema jedroma z lahkoto opravlja zahtevna opravila, kot sta igranje iger in urejanje videoposnetkov. Poleg tega ima Intelovo tehnologijo Hyper-Threading, ki omogoča nemoteno večopravilnost in večjo zmogljivost.

Ta procesor ima tudi 3 MB predpomnilnika SmartCache, ki omogoča hitrejši dostop do pogosto uporabljenih podatkov. Omembe vredna je tudi njegova energetska učinkovitost, zato je odlična izbira za tiste, ki želijo zgraditi energetsko učinkovit sistem.

Poleg tega podpira najnovejše tehnologije, kot so grafika Intel HD 4600, pomnilnik DDR3/DDR4 in Intelova tehnologija virtualizacije, zato je odlična izbira za tiste, ki želijo procesor, ki lahko sledi njihovim potrebam.

Na splošno je Intel Core i3 4160 odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljiv in učinkovit procesor, ki zlahka opravi zahtevna opravila. Prav tako je odlična izbira za potrošnike, ki se zavedajo proračuna in si želijo zmogljivega procesorja, ne da bi pri tem razbili banko.

Število jeder

2

Podnožje

LGA1151

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!