Intel i5 4570 | LGA 1150 | 4 Jedra 4 Niti | CPU Haswell Procesor

44,00

Cena vključuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

CPU Procesor Intel Core i5 4570


Intel Core i5-4570 je procesor iz Intelove četrte generacije, znane kot “Haswell.” Ta procesor je bil priljubljen v srednjerazrednih namiznih računalnikih, saj ponuja dobro kombinacijo zmogljivosti, učinkovitosti in cene. Tukaj so nekatere ključne lastnosti in specifikacije i5-4570:Intel i5 4570 | LGA 1150 | CPU Procesor komponentko

  • Število jeder in niti: i5-4570 ima štiri jedra in štiri niti. To zagotavlja osnovno večopravilnost in zanesljivo zmogljivost za vsakodnevno uporabo, kot so brskanje po spletu, delo z dokumenti, igranje iger in druge naloge.
  • Taktna frekvenca: Osnovna taktna frekvenca je 3,2 GHz, s tehnologijo Turbo Boost pa lahko doseže do 3,6 GHz. To omogoča procesorju prilagajanje zmogljivosti glede na obremenitev in zagotavlja dodatno moč, ko je to potrebno.
  • Predpomnilnik: i5-4570 ima 6 MB predpomnilnika L3, kar izboljšuje hitrost dostopa do podatkov in s tem povečuje splošno učinkovitost sistema.
  • Podnožje in podpora za pomnilnik: Ta procesor uporablja podnožje LGA 1150 in podpira pomnilnik DDR3, ki je bil standard za četrto generacijo Intel procesorjev.
  • Grafična zmogljivost: i5-4570 vključuje integrirano grafiko Intel HD Graphics 4600, ki omogoča osnovne grafične naloge in nekatere igre. Za zahtevnejše igre ali profesionalne grafične aplikacije je priporočljiva uporaba ločene grafične kartice.

Intel Core i5-4570 je bil zasnovan za široko uporabo v različnih vrstah računalnikov, od poslovnih do domačih sistemov. Njegova kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti ga naredi primerno izbiro za uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv procesor za vsakodnevne naloge, manj zahtevne igre in osnovno večopravilnost. Čeprav gre za starejši procesor, lahko še vedno ponudi solidno zmogljivost za osnovno uporabo.


Ob nakupu novega procesorja omogočamo odkup vašega starega ali “staro za novo”.

Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Omogočamo nakup artiklov na obroke.

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Drugi procesorji v trgovini Komponentko.

Ostalo ponudbo procesorjev si lahko ogledate na: PROCESORJI


Zakaj se nakup procesorja v računalniški trgovini Komponentko splača?

Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Serija procesorja

Core i5

Število jeder

4

Garancija

Podnožje

LGA1150

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!