Procesor Intel Pentium G4400 | Procesor

39,00

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

Ni na zalogi

Intel Pentium G4400

je cenovno ugoden procesor, ki ponuja zanesljivo zmogljivost za vsakodnevna opravila. Gre za dvojedrni procesor s taktom 3,3 GHz in 3 MB predpomnilnika, zato zlahka opravlja več nalog hkrati. Zato je odlična izbira za tiste, ki potrebujejo procesor za osnovne računalniške potrebe, kot so brskanje po spletu, predvajanje videoposnetkov in osnovne aplikacije za produktivnost.

Ena od izstopajočih lastnosti procesorja Intel Pentium G4400 je grafična kartica Intel HD Graphics 510, ki omogoča nemoteno predvajanje videoposnetkov in igranje osnovnih iger. To pomeni, da lahko uživate v pretakanju videoposnetkov, igranju običajnih iger in celo nekaterih starejših, manj zahtevnih naslovov, ne da bi za to potrebovali ločeno grafično kartico.

Druga prednost procesorja Intel Pentium G4400 je njegova cenovna dostopnost. S ceno, ki je dostopna večini kupcev, ki se zavedajo proračuna, je odlična izbira za tiste, ki želijo sestaviti nov cenovno ugoden računalnik ali nadgraditi obstoječega. Poleg tega je združljiv z najnovejšimi matičnimi ploščami in tehnologijami, kot sta DDR4 RAM in polprevodniški diski M.2, zato je cenovno ugodna izbira za izdelavo novega cenovno ugodnega računalnika.

Intel Pentium G4400 podpira tudi tehnologijo Intel Hyper-Threading, ki omogoča učinkovito večopravilnost, saj lahko vsako jedro procesorja upravlja dve niti hkrati, kar izboljša splošno zmogljivost. Podpira tudi tehnologijo Intel Virtualization Technology, ki omogoča delovanje več operacijskih sistemov na istem fizičnem strežniku.

Če povzamemo, je Intel Pentium G4400 odličen cenovno ugoden procesor, ki ponuja zanesljivo zmogljivost za vsakodnevna opravila, nemoteno predvajanje videoposnetkov in osnovno igranje iger. Združljiv je z najnovejšimi osnovnimi ploščami in tehnologijami ter je dostopna možnost za tiste, ki želijo sestaviti ali nadgraditi cenovno ugoden računalnik.

Serija procesorja

Pentium

Število jeder

2

Garancija

Podnožje

LGA1151

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!