Nvidia RTX 3060 12GB EVGA | Full HD in 2K Gaming & Editing | Grafična kartica

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

Grafična kartica RTX 3060 12GB EVGA


RTX 3060 12GB EVGA omogoča igralcem, da premagajo igranje 1080p in 1440p, hkrati pa zagotavlja kakovostno izkušnjo NVIDIA RTX™ in nešteto prednostmi za povečanje produktivnosti.

Kartico poganja arhitektura NVIDIA Ampere, ki podvoji zmogljivost sledenja žarkom in umetne inteligence z izboljšanimi jedri RT, tenzorskimi jedri in novimi pretočnimi večprocesorji. Z 12 GB pomnilnika GDDR6 ni treba žrtvovati vrhunske zmogljivosti, da bi našli kartico za igranje iger in vsakodnevno uporabo.

V kombinaciji z naslednjo generacijo oblikovanja, hlajenja in overclockinga z uporabo EVGA Precision X1™ serija RTX 3060 12GB EVGA na novo opredeljuje, kaj pomeni biti izdelan za igranje iger in produktivnost.

RTX 3060 12GB EVGA

NVIDIA GeForce RTX 3060 se ponaša z

RTX 3060 12GB EVGA s svojo učinkovito, visoko zmogljivo arhitekturo in drugo generacijo NVIDIA RTX™ prinaša neverjetne zmogljivosti strojnega sledenja žarkom ter podporo za NVIDIA DLSS in druge tehnologije.

Tako kot vsi grafični procesorji serije RTX 30 tudi RTX 3060 podpira trifekte novosti pri igranju iger GeForce: NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex in NVIDIA Broadcast, ki pospešijo zmogljivost in izboljšajo kakovost slike. Skupaj s sledenjem žarkom v realnem času so te tehnologije temelj igralne platforme GeForce, ki igram in igralcem povsod prinaša neprimerljivo zmogljivost in funkcije.

Spremenljiva podpora BAR

GeForce RTX 3060 ima Resizable BAR, ki lahko poveča zmogljivost iger. To funkcijo podpirajo številne trenutne matične plošče EVGA, vključno z matičnimi ploščami EVGA Z490, Z390, Z370, SR-3 DARK, X299 in prihajajočimi matičnimi ploščami EVGA Z590.

Kartice EVGA GeForce RTX 3060 12 GB zagotavljajo izbiro med največjo zmogljivostjo s pridihom ali več sličicami na sekundo brez kakršnih koli udarcev. Obe kartici nudita krajše tiskano vezje, hlajenje z dvema režama in tih način ventilatorja brez decibelov. To omogoča, da kartice EVGA GeForce delujejo z različnimi zgradbami faktorjev oblike.

Zračno tiskano vezje

Previdno nameščeni izrezi v tiskanem vezju in hrbtni plošči izboljšajo pretok zraka in zmanjšajo povratek izpušnih plinov.

 


Gonilnike in programe za grafično kartico si lahko naložite na spodnji povezavi:

https://www.nvidia.com/download/index.aspx

Omogočamo nakup grafičnih kartic in ostalih artiklov na obroke:

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Ostalo ponudbo pa si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE

Znamka grafične kartice

Nvidia

Model Grafične Kartice

RTX 3060

Velikost Grafičnega Spomina

12 GB

Napajanje

1x 6+2pin PCIe

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

EAN

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nvidia RTX 3060 12GB EVGA | Full HD in 2K Gaming & Editing | Grafična kartica”
Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!