• Asus AMD RX 570 4GB Expedition | DVI HDMI Displayport | Budget Grafična Kartica
  • Asus AMD RX 570 4GB Expedition | DVI HDMI Displayport | Budget Grafična Kartica

Asus AMD RX 570 4GB Expedition | DVI HDMI Displayport | Budget Grafična Kartica

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

Budget Grafična Kartica AMD RX 570 4GB Asus Expedition


Ustvarjeno za neprekinjeno delovanje

AREZ Expedition RX 570 je izdelan in preizkušen za zagotavljanje zmage za zmago v vseh težkih in dolgotrajnih bitkah. Igranje pri ločljivosti 1080p lahko poteka tekoče 24 ur na dan, ne da bi se znojili. Ne glede na to, ali igrate sami ali v načinu za več igralcev, vas rokovanje s podatki in omrežje ne bosta ovirala. Nastavljanje zmogljivosti in pretakanje sta enostavna in intuitivna.Placa de Video Asus Expedition Radeon RX570 4G OC Edition, EX-RX570-O4G | Pichau komponentko

Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem 0dB

Ventilator z dvojnim krogličnim ležajem na AREZ Expedition RX 570 brez težav z izsuševanjem olja, ki so običajne pri ventilatorjih z ležaji, deluje 2-krat dlje. Zaradi manjšega trenja deluje tudi bolj gladko, kar dodatno izboljša življenjsko dobo kartice in učinkovitost hlajenja. Igrate lahko v resnični 0dB tišini, saj 0dB ventilatorji ostanejo izklopljeni do nastavljene ravni temperature grafičnega procesorja.

Daljša življenjska doba ventilatorja

Ventilatorji v grafičnih karticah AREZ Expedition RX 570 so certificirani z mednarodno zaščitno oznako (oznaka IP) kot odporni na prah IP5X za večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo. Ta strogi postopek certificiranja zagotavlja, da grafične kartice AREZ Expedition RX 570 zagotavljajo optimalno delovanje ventilatorjev tudi v težkih razmerah.

Tehnologija Auto-Extreme s Super Alloy Power II

Grafične kartice ASUS so izdelane s tehnologijo Auto-Extreme, prvim 100-odstotno avtomatiziranim proizvodnim postopkom v panogi, in imajo vrhunske komponente Super Alloy Power II, ki povečujejo učinkovitost, zmanjšujejo izgubo energije, zmanjšujejo šumenje komponent pod obremenitvijo in znižujejo toplotne temperature za neprekosljivo kakovost in zanesljivost.

144-urna združljivost rešitve brez diska

ASUS v laboratorijih iCafé Labs certificira grafične kartice Expedition za uporabo v sistemih brez diska, pri čemer so kartice podvržene 144 uram namenskih testov, vključno z 2-urnim testom ponovnega zagona in 15-urnim testom 3D Mark z veliko obremenitvijo. Grafične kartice Expedition so pripravljene na neprekinjeno delovanje – z gladko zmogljivostjo, ki jo zahtevate.

Intuitivno izboljševanje zmogljivosti

Ventilator z dvema krogličnima ležajema na AREZ Expedition RX 570 brez težav z izsuševanjem olja, ki je značilno za ventilatorje z ležaji, deluje 2-krat dlje. Zaradi manjšega trenja deluje tudi bolj gladko, kar dodatno izboljša življenjsko dobo kartice in učinkovitost hlajenja. Igrate lahko v resnični 0dB tišini, saj 0dB ventilatorji ostanejo izklopljeni do nastavljene ravni temperature grafičnega procesorja.


Zmogljivost grafične kartice RX 570 si preverite v spodnjem videu:

 


Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali “staro za novo”.

Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Omogočamo nakup artiklov na obroke.

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.

Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE


Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?

Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Model Grafične Kartice

RX 570

Znamka grafične kartice

AMD

Velikost Grafičnega Spomina

4 GB

Izhodi

, ,

Napajanje

1x 8pin PCIe

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

EAN

4712900703481

CUIN

CX007F2A1D

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Asus AMD RX 570 4GB Expedition | DVI HDMI Displayport | Budget Grafična Kartica”
Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!