iPhone 14 Pro Max 128GB | Črna Space Black | 100% Battery Health | Najcenejši v Sloveniji | Telefon

Cena vklučuje DDV

Ni na zalogi

Apple iPhone 14 Pro Max Komponentko EnaaiPhone 14 Pro Max 128GB

iPhone 14 Pro Max je pametni telefon, ki ga je zasnoval, razvil in tržil Apple Inc. Gre za šestnajsto generacijo vodilnih iPhonov, ki je nasledila iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max.

iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max sta prva iPhona z novo vrsto izreza na zaslonu, imenovano “dinamični otok”, ki nadomešča obliko zareze, ki je bila v uporabi od predstavitve iPhona X. Modeli iPhone 14 Pro skupaj z modelom iPhone 14 dodajajo dvosmerno satelitsko povezljivost za stik s službami za nujne primere, ko so zunaj dosega Wi-Fi in mobilnih omrežij.

iPhone 14 Pro Max ima nov sistem na čipu (SoC) A16 Bionic, izdelan v proizvodnem procesu N4 podjetja TSMC, ki zamenjuje A15 Bionic,  uporabljen v modelih iPhone 13 in 13 Pro, iPhone SE tretje generacije ter iPhone 14 in 14 Plus.

KAMERA
Senzorji in objektivi glavne in ultraširokokotne kamere so bili nadgrajeni. Glavna kamera ima nov 48-megapikselski senzor s štirimi pikami, ki je za 65 % večji od tistega v iPhonu 13 Pro. Privzeta vrednost je 12 megapikslov, kar je doseženo s postopkom, imenovanim binning pikslov. Vendar lahko uporabniki z aktiviranjem funkcije ProRAW izkoristijo vse zmogljivosti senzorja. Izjemno široka kamera ima novo večje 12-megapikselsko tipalo, ki ima 100-odstotno izostritev slikovnih pik. Izboljšana je tudi optična jasnost objektiva, ki ima večjo zaslonko.

Novi sistem kamere vključuje tudi nov “Photonic Engine” za izboljšano kakovost slike in videa. Poleg tega video funkcija zdaj vključuje način Action Mode, ki ponuja stabilizacijo videa, do katere lahko dostopate v zgornjem desnem kotu zaslona. Ločljivost slike je zdaj mogoče prilagoditi. Kamera TrueDepth V iPhone 14 Pro Max je pridobila samodejno ostrenje in večjo zaslonko. Prav tako lahko hkrati izostri več predmetov.

ZASLON
iPhone 14 Pro Max ima zaslon Super Retina XDR OLED s tipično največjo svetlostjo 1.000 nitov. Vendar pa lahko med gledanjem videoposnetkov HDR doseže do 1 600 nitov, na prostem pa 2 000 nitov. Zaslon ima frekvenco osveževanja 120 Hz in uporablja tehnologijo LTPO. iPhone 14 Pro Max ima ločljivost 2796 × 1290 slikovnih pik. 

iPhone 14 Pro Max  ima novo obliko območja, ki obdaja sprednjo kamero, ki jo je Apple prej imenoval “niz kamer TrueDepth”, številni uporabniki pa so jo imenovali “zareza”. Nova zasnova se imenuje “dinamični otok”, ki je zdaj izrez v obliki tabletke, rahlo ločen od zgornjega dela zaslona. Da bi se ta nova strojna oprema bolje zlila s programsko opremo, so dodane programske funkcije, ki omogočajo, da oblika tabletke spreminja obliko in velikost glede na aplikacijo in funkcije, ki se uporabljajo za prikaz določenih opozoril in obvestil.

BATERIJA
iPhone Pro Max ima 4323 mAh baterijo, ki zagotavlja 29 ur predvajanja videoposnetkov in 25 ur pretakanja videoposnetkov.

Povezljivost
Poleg vseh možnosti povezljivosti, ki sta jih ponujala prejšnja modela, lahko iPhone 14 Pro in Pro Max zdaj uporabljata satelitsko povezavo za opravljanje klicev ali pošiljanje sporočil v sili. Funkcija se trži pod imenom “Emergency SOS”. Uporablja spekter v pasovih L in S, ki je s Pravilnikom o radiokomunikacijah ITU določen za mobilne satelitske storitve. Ko uporabnik iPhona prek satelita pošlje zahtevo za klic v sili SOS, sporočilo prejme satelit v orbiti, ki ga upravlja podjetje Globalstar. Satelit nato pošlje sporočilo zemeljskim postajam po vsem svetu.

Omogočamo nakup artiklov na obroke:

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

 

Operacijski sistem

iOS

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!