Playstation 4 | PS4 | Dualshock Kontroler

39,00

Cena vklučuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

Dualshock Kontroler za Playstation 4


Sony DualShock 4 prinaša noviteto na področju DualShock kontrolerjev – to je na dotik občutljiva drsna ploščica, ki prinaša nov pristop k igram in nove načine igranja.

PLAYSTATION PS4 DUALSHOCK Kontroler komponentko mimovrste

Še izpopolnjen Dualshock 4 brezžični kontroler z vrsto izboljšav v primerjavi z Dualshock 3.

Z boljšimi analognimi gobicamihitrejšimi akcijskimi gumbivgrajenim zvočnikom in priključkom za slušalke, za najboljšo izkušnjo igranja PlayStation 4 videoiger. Vsebuje drsno ploščico občutljivo na dotik, ki bo pripomogla k še bolj zanimivem pristopu k igram.

Druga izboljšava je identifikacijska lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča prostorsko identifikacijo uporabnika in spremljanje prostorne postavitve kontrolerja preko PlayStation Eye kamere.

Novost je tudi tipka SHARE, s katero svoje trenutke delite na socialnih omrežjih in na tak način svetu pokažete svoje veščine v igranju videoiger, vaša nova odkritja pri raziskovanju in komične trenutke.

Kontroler ima intuitivno zasnovo, ki zagotavlja izjemno udobje.

Prefinjene analogne palice in sprožilci kontroler za Playstation 4 – z njimi pridobite prednost z veliko boljšim občutkom nadzora nad dejanji v igri.

Svetlobna vrstica – omogoča, da si ogledate  še več iger z vgrajeno svetlobno vrstico, ki sveti z različnimi barvami glede na dejanja v igri – zdaj je vidna na ploščici na dotik.

Notranjo baterijo kontrolerja lahko polnite iz vhoda USB konzole PS4™, kar vam omogoča nemoteno polnjenje med igranjem.

Vtičnica za stereo slušalke Dualshock Kontroler Playstation 4 – poslušajte svoje igre v zasebnosti in slišite vsak bum, udarec in eksplozijo z vgrajenim 3,5-milimetrskim zvočnim priključkom za slušalke.

Senzorji gibanja – razgibajte se, saj zelo občutljiva vgrajena merilnik pospeška in žiroskop zaznavata gibanje, nagib in vrtenje brezžičnega kontrolerja DUALSHOCK 4.

Vgrajeni zvočnik Dualshock Kontrolerja Playstation 4 – Oživite svoje igre in slišite vsako podrobnost z zvočnimi učinki, ki prihajajo neposredno iz brezžičnega krmilnika DUALSHOCK 4.

Polnilna postaja Dualshock 4. S to uradno polnilno postajo lahko hkrati napajate do dva brezžična krmilnika DUALSHOCK 4.


 

Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.

Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Omogočamo nakup artiklov na obroke.

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Model konzole

Playstation 4

Stanje

Rabljeno

Garancija

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!