AKCIJA - 32%
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo
  • ADO prilagodljiva čelada za e-kolo

ADO prilagodljiva čelada za e-kolo

39,99

Cena vključuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

Opis:

Visoko odporna čelada na udarce – narejena iz okolju prijaznega PC in EPS visoke gostote (Ekspandirani polistiren (EPS) je trda in žilava pena z zaprtimi celicami, izdelana iz predhodno ekspandiranega polistirena. Ta pena se tradicionalno uporablja za pakiranje hrane in za izolacijo zgradb. Proizvajalci čelad uporabljajo ta material, ker je poceni, razmeroma lahek, vzdržljiv in lahko absorbira energijo v primeru trka)

Visoko odporna na udarce – narejena iz okolju prijaznega PC in EPS visoke gostote (Ekspandirani polistiren (EPS) je trda in žilava pena z zaprtimi celicami, izdelana iz predhodno ekspandiranega polistirena. Ta pena se tradicionalno uporablja za pakiranje hrane in za izolacijo zgradb. Proizvajalci čelad uporabljajo ta material, ker je poceni, razmeroma lahek, vzdržljiv in lahko absorbira energijo v primeru trka)

Odporna na udarce, lahko učinkovito zaščiti vašo glavo pred močnimi udarci, poskrbi za varen šport.

Zasnova prezračevanja – Več prezračevalnih odprtin je mogoče odpreti/zapreti spredaj, zgoraj in zadaj, da zagotovite odličen pretok zraka, tako da vas ne skrbi, tudi če rolkate/kolesarite nekaj ur.

Prilagodljiva velikost – drsalna čelada je primerna za večino odraslih/najstnikov/mladih, prilagodite lahko nastavitev zadaj in zaponko za brado za popolno prileganje.

Široka uporaba – Zaščitna čelada je primerna za različne športe, kot so smučanje, rolkanje, kolesarjenje, dirkanje, paralelni avto, skiro in druge športne aktivnosti na prostem.

Vizir je enostavno snemljiv preko vgrajenih magnetov v čeladi.

Garancija

Stanje

Novo

Vrsta kolesa

Domet

Zaslon

DA

Barva

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!