Servis Računalnikov | Servis Prenosnikov | Nadgradnja Računalnikov | Popravilo računalnikov | Odstranjevanje virusov in napak

Cena vključuje DDV

Na zalogi pri dobavitelju

Servis, popravilo in nadgradnja računalnikov in prenosnikov ter odstranjevanje virusov in napak

 

Visokokakovostne, zanesljive in učinkovite rešitve za vse vaše računalniške potrebe

 

Z našo celovito ponudbo storitev vdihnite računalnikom in prenosnikom novoservis računalnikov servis prenosnikov nadgradnja prenosnikov komponentko piara tip&tap swedata mcomp vzpon anni.si mat3.si fixit.si življenje. Zagotavljamo vrhunske storitve, popravila in nadgradnje za vse znamke in modele. Ne glede na to, ali se soočate z manjšim zapletom ali večjim zlomom, smo opremljeni z najnovejšimi orodji in tehnologijami, da bo vaša naprava v hipu spet delovala.

Pokrivamo vse od običajnih težav, kot so počasno delovanje in sesutje programske opreme, do zapletenih težav, kot so okvare strojne opreme in obnovitev podatkov. Potrebujete več prostora za shranjevanje, večjo hitrost ali posodobljen operacijski sistem? Naše storitve nadgradnje so to, kar potrebujete. Zaupajte nam svoje računalniške težave in zagotovili bomo, da bo vaša naprava v optimalnem stanju, da vam bo lahko bolje služila. Z nami dobite zanesljive, hitre in cenovno ugodne storitve, popravila in nadgradnje računalnikov in prenosnih računalnikov na dosegu roke.

 

 

Nadgradnja strojne opreme za osebne računalnike, odstranjevanje virusov, nadgradnje programske opreme in svetovalne storitve

 

Vse na enem mestu za širok spekter računalniških storitev

 

V našem servisnem centru presegamo tradicionalna popravila in vzdrževanje.Posvečamo se ponudbi vsestranskega nabora računalniških storitev, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.Naša visoko usposobljena ekipa ni vešča le diagnosticiranja in odpravljanja težav, temveč tudi zagotavljanjanadgradnja strojne opreme nadgradnja programske opreme računalniška pomoč servis popravilo računalnikov prenosnikov nadgradenj in svetovanja.Poskrbeli smo za vse, od nadgradnje strojne opreme računalnika, da bi vašemu računalniku zagotovili večjo moč ali funkcionalnost, do učinkovitega odstranjevanja nadležnih virusov, ki ovirajo delovanje vašega sistema.Poleg tega lahko z našimi storitvami nadgradnje vašo programsko opremo dvignemo na višjo raven in vam zagotovimo najnovejše funkcije in varnostne popravke za nemoteno delovanje.

In to še ni vse. Če nameravate vzpostaviti nov sistem ali želite optimizirati obstoječega, so vam na voljo naše svetovalne storitve za osebne računalnike.Zavedamo se, da ima vsak uporabnik in podjetje edinstvene potrebe, zato smo vam pripravljeni pomagati pri oblikovanju in izvajanju sistema, ki bo prilagojen vašim zahtevam.

Izberite nas za brezhibno, celovito izkušnjo računalniških storitev, ki združuje tehnično znanje in izkušnje z zadovoljstvom strank. Z nami bodo vaše računalniške težave rešene učinkovito in uspešno.

Garancija

Storitev

Servis
Nadgradnja
Odstranjevanje virusov

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!