Intel Core i5 6500 | LGA 1151 | 4 Jedra 4 Niti | Skylake Procesor

49,00

Cena vključuje DDV

Na zalogi

Na zalogi

ali

Skylake Procesor Intel Core i5 6500


Intel Core i5-6500 je procesor srednjega razreda iz šeste generacije Intelovih procesorjev, znane kot “Skylake.” Ta procesor je bil zasnovan za namizne računalnike in je bil priljubljen zaradi svoje vsestranskosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Tukaj so nekatere ključne lastnosti in specifikacije i5-6500:Intel i5 6500 | LGA 1151 | Procesor komponentko

  • Število jeder in niti: Procesor ima štiri jedra in štiri niti, kar zagotavlja osnovno večopravilnost in zadostno zmogljivost za vsakodnevne naloge, igranje iger in poslovno uporabo.
  • Taktna frekvenca: Osnovna taktna frekvenca je 3,2 GHz, s tehnologijo Turbo Boost pa se lahko dvigne do 3,6 GHz, kar omogoča povečano zmogljivost, ko je to potrebno. To zagotavlja prilagodljivost glede na obremenitev in različne potrebe uporabnikov.
  • Predpomnilnik: i5-6500 ima 6 MB predpomnilnika L3, kar omogoča hitrejši dostop do pogosto uporabljenih podatkov in s tem izboljša celotno zmogljivost sistema.
  • Podnožje in pomnilnik: Ta procesor uporablja podnožje LGA 1151, kar je bilo značilno za Skylake generacijo, in podpira pomnilnik DDR4 ter DDR3L, kar zagotavlja kompatibilnost s širokim naborom matičnih plošč in pomnilniških konfiguracij.
  • Grafična zmogljivost: i5-6500 ima integrirano grafiko Intel HD Graphics 530, ki omogoča osnovne grafične naloge, kot so predvajanje videoposnetkov in manj zahtevne igre. Za intenzivne igre in grafične aplikacije je priporočljiva uporaba ločene grafične kartice.

Intel Core i5-6500 je primeren za različne vrste računalniških sistemov, od poslovnih do domačih računalnikov. Zaradi svoje zanesljivosti in vsestranskosti je bila ta serija procesorjev priljubljena za široko uporabo. Čeprav je to starejši procesor, lahko še vedno ponudi zadovoljivo zmogljivost za osnovno uporabo, pisarniške aplikacije, brskanje po spletu in nekatere igre z zmernimi zahtevami.


Ob nakupu novega procesorja omogočamo odkup vašega starega ali “staro za novo”.

Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Omogočamo nakup artiklov na obroke.

Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Drugi procesorji v trgovini Komponentko.

Ostalo ponudbo procesorjev si lahko ogledate na: PROCESORJI


Zakaj se nakup procesorja v računalniški trgovini Komponentko splača?

Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Serija procesorja

Core i5

Število jeder

4

Garancija

Podnožje

LGA1151

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!