THRUSTMASTER T300 | Gaming Volan in pedala

Cena vključuje DDV

Trenutno ni na zalogi. Kontaktirajte nas za potencialni dobavni rok.

THRUSTMASTER T300Volan THRUSTMASTER T300RS

Z dirkalnim volanom Thrustmaster T300 Force Feedback se lahko igralci resnično potopijo v svet avtomobilskih dirk in izpopolnijo svoje spretnosti ter izboljšajo svoje dosežke.

BREZKRTAČNI MOTOR. Odziven in realističen (25 W moči)
SISTEM Z DVOJNIM JERMENOM. Gladke seje brez mrtvih con.
MAGNETNA TEHNOLOGIJA. Neomejena življenjska doba in optimalna natančnost.

PREPROST SISTEM MENJAVE KOLESA
Vsi izdelki iz serije Thrustmaster T300 (T300RS, T300RS GT in T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) imajo hiter in enostaven sistem menjave kolesa, ki uporabnikom omogoča, da uživajo v dirkanju z različnimi kolesi Thrustmaster.

HITER IN ZMOGLJIV BREZKRTAČNI SERVOMOTOR
Zaradi realističnega in natančnega prenosa različnih elementov vsake dirke neposredno v uporabnikove roke je ta motor nujen. V nasprotju s preprostim ščetkastim motorjem tehnologija brezkrtačnega motorja, vgrajena v dirkalna kolesa serije Thrustmaster T300, omogoča tudi izjemno tiho izkušnjo dirkanja.

Vzdržljivost brezkrtačnega motorja omogoča dirkalnemu kolesu, da ohranja konstantno intenzivnost in moč v smislu povratne informacije Force Feedback, kar preprečuje izgubo občutkov tudi med zelo dolgimi igralnimi sejami.

V nasprotju z motorji s ščetkami ta tehnologija brezkrtačnih motorjev vozniku zagotavlja stabilnost in dinamično delovanje vse do konca vsake dirke.

SISTEM Z DVEMA JERMENOMA

Mehanizem z dvema jermenoma omogoča Thrustmaster T300 izravnavo različnih podatkovnih elementov, prejetih z dirkališča ali proge. Zaradi neposredne povezave z brezkrtačnim motorjem sistem odpravlja morebitne mrtve cone in zmanjšuje neprijetne tresljaje, ne da bi zmanjšal moč, s katero se učinki prenašajo na uporabnika, kar zagotavlja optimalen realizem v vseh dirkalnih okoljih.

THRUSTMASTERJEVA MAGNETNA TEHNOLOGIJA
Thrustmasterjev patentirani brezkontaktni sistem H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology)  omogoča Thrustmaster T300 neomejeno življenjsko dobo izdelka in optimalno natančnost med igralnimi sejami: do 16-bitna ločljivost s 65.536 vrednostmi.

Model volana

T300

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!